Skryt-sushi



Just det, jag glömde att skryta om vår fantastiska sushi! Och, kära vänner, jag är faktiskt inte sarkastisk (men har glömt hur man låter seriös nästan). Den var verkligen underbart god! Och fin :)

Förresten saknar jag redan min älskade, bara för att jag upptäckte att det är massor att göra nästa vecka som jag glömt bort litegrann. Fast, det är två veckor kvar i skolan, sen kommer jag vara så jäkla ledig så det är helt enkelt inte klokt! Så att hålla ut blir nog inga problem, egentligen.

Njut av denna sushi-bild, tills du inte kan hålla dig längre och antingen slickar på skärmen (vilket vore ganska värdelöst) eller lagar egen. Det är inte fett svårt, jag lovar :)

PEACE

Vi får väl ta och urbanisera till Gullmars då

Min pojkvän har skaffat en blogg! Jag vet inte om jag är glad eller inte, jag är nog inget särskilt, föredrar att prata med personen i fråga direkt. Men i alla fall, eftersom att du var så vänlig att länka till min, uppenbarligen världens näst bästa, blogg är jag vänlig och länkar till din världens bästa blogg: http://aerique.tk/
varsågod!

Att jag tog mig tid att skriva beror egentligen på det här: min ungdomsmottagning är borta. När jag för en gångs skull behöver den, suck...
Jag var där i höstas, den var helt klart öppen, och det kryllade med folk där. Jag skojar inte, den var verkligen använd och uppskattad av massor med ungdomar, det trodde jag inte innan jag kom dit! Det såg ut som en förortsruin utifrån.
Nu är den borta, och två till tydligen. De har ersatts med en på Gullmarsplan. Det blir ju trångt och mysigt att trängas där, mysmys.
Det är en händelse som i alla fall tål att tänkas på, som många andra. Men jag vet inte om jag orkar/vill/borde dela med mig av min åsikt, så jag skiter i det. Tänkte bara berätta liksom, så får du tänka hur du vill :) jag tycker det är tråkigt, det kan jag säga.

Glöm inte att ha picknick förresten! Det förlänger livet, enligt en högst vetenskaplig undersökning gjord av min egen hjärna.

PEACE

dagens

Vänskapen är en själ som tagit bostad i två kroppar




Jag vill bara tillägga en sak till dagens: samma sak gäller för kärlek, och för flera personers vänskap.
Jag tycker det är alldeles, alldeles jättefint.

PEACE


Jonas Gardell:

Kopierad från Jonas Gardells dagbok på order av honom själv:


Läste följande notis i tidningen idag:

”ABORTFALL NÅR VATIKANEN
En nioårig brasiliansk flickas abort har nu nått den romersk-katolska kyrkans centrum. En kardinal i Vatikanen försvarar kyrkans bannlysning av flickans mor och läkarna som beslutade om aborten.
Den nioåriga flickan blev efter att ha våldtagits av sin styvfar gravid med tvillingar. Läkarna bedömde att den späda flickkroppen inte skulle klara av att bära de bägge fostren och beslutade om abort. Flickans mor gav sitt godkännande, och ingreppet genomfördes i onsdags.
Styvfadern som våldtog flickan har fått kyrkans förlåtelse och riskerar inte bannlysning.”

Först står man mållös inför ondskan fräckhet, hur den kan klä sig i prästskrud, hur den kan uttala sig i Guds namn, hur den öppet kan spotta på allt vad Jesus faktiskt stod för. Men sedan måste man förstå att man inte har rätt att stå mållös. Man måste göra något.

Katolska kyrkans biskop i Stockholm heter Anders Arborelius.
Telefon: 08-462 66 00
Adress:
Katolska Biskopsämbetet
Götgatan 68
Box 4114
102 62 Stockholm.

Ring och skriv och ställ dem mot väggen! Det ska jag göra!
Länka gärna till det här inlägget eller kopiera det till era egna bloggar!

GUD ÄR KÄRLEK! VAR INTE RÄDD!

Tangentbordsrecension

Detta blogginlägg är till för att jag ska testa att skriva på Erics nya dator, för den är fett cool ska ni veta!
Jag kan meddela alla intresserade om att ja: datorn är bra att skriva på. I klass med min egen, med den skillnaden att detta inte är min egen dator. Så betyget blir lite mindre. Fyra komma fem apor får Erics tangentbord. Mitt får fem apor :)

För att anknyta till Tilda; nej, vi är inte gjorda för att plugga. Plugga lagom, men var också mycket ledig!
Det ska jag ta och vara alldeles precis just nu, för nu är det helg. Peace out och ta hand om varandra!

PEACE

hej

Hej hallå,
det var ett tag sen. På lovet skrev jag dagbok, för första gången på hur länge som helst! På ett halvår, minst.
Tyvärr hade jag inget riktigt bra att skriva, det var mer det att jag kände att jag hade tid, tillräckligt mycket tid för att vara tillräckligt ostressad för att skriva.
Så är det även nu. Men jag gillar att skriva på min dator! Den är fin, tangentbordet är mjukt och bra, men framför allt är den min bara min!

Näe, jag tror att jag återkommer när jag har något viktigt att säga istället.

PEACE

RSS 2.0